Hoe Starten?

HOE GA IK VAN START?
WAAR VIND IK MIJN STARTKAPITAAL?

In  ons aanbod geven we een overzicht van de producten van het Participatiefonds waar je beroep kan op doen om je droom waar te maken.  In het onderstaande menu kan je de basisvoorwaarden terugvinden waar je moet aan voldoen om te kunnen starten.  Bij ons eerste gesprek zullen we samen met jou de juiste keuzes voor je onderneming maken en de weg naar een goede lancering uitstippelen.

 

 • Ons aanbod

  Wil je met de steun van het Participatiefonds starten, dan moeten we een keuze maken uit de verschillende producten. Ze verschillen naargelang de behoeften van je zaak, de activiteit waarmee je wil starten en de doelgroep waartoe je behoort.

  Lees meer
 • Startinfo

  Om te starten met een zaak, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. We geven hier een opsomming, maar bekijken in het kennismakingsgesprek wat in jouw specifiek geval van toepassing is en wat niet.

  Lees meer
 • Startprocedure

  Hoe start je nu je eigen zaak? Voor elke ondernemer is dat een ander verhaal, voor elke onderneming is dat een andere procedure. Daarom zoeken wij als steunpunt voor jou de gepaste procedures en formaliteiten, die aansluiten bij jouw visie.

  Lees meer